Associate Degree opleidingen bij Dirksen

Studeren bij Dirksen

Wij zijn vanuit een specialist in elektronica-opleidingen gegroeid naar een allround opleider voor iedereen die te maken heeft of krijgt met technische ICT. Wij hebben meer dan 55 jaar ervaring in het opleiden van individuen en groepen. Onze opleidingen worden “in huis” ontwikkeld samen met een team van vakdocenten en auteurs. Al deze mensen hebben ruime praktijkervaring en dragen hun kennis graag aan je over.

Bij ons is theoretische kennis altijd gekoppeld aan een sterke link naar de praktijk. Wij maken je tijdens de studie bewust van hoe en waarom je het geleerde toepast en wat dit bijdraagt in het groter geheel van je organisatie. Op deze wijze kun je het geleerde effectief opslaan en zowel tijdens als na de studie toepassen in je eigen werksituatie. Hierdoor stijgt je waardering, inzet en motivatie voor je functioneren. Studeren wordt zo nog leuker!

Binnen Hogeschool Dirksen bieden wij erkende hbo-opleidingen waarbij je werken en leren combineert. Je wordt hierbij begeleid door een persoonlijke coach en de docenten uit de praktijk.