Mariska Hutjes is een van onze docenten

Mariska Hutjes

Studiebegeleider

Geweldig dat je interesse hebt in een hbo-studie!

Uit onderzoek is gebleken dat onze studenten het prettig vinden om één contactpersoon te hebben waar ze alles aan kunnen vragen en die het dan voor hen uitzoekt en terugkoppelt. Dat ben ik! :)

Ik sta als studiebegeleider voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden die je studie op de een of andere manier positief of negatief kunnen beïnvloeden, maar geen inhoudelijke lesvragen; die moet je voorleggen aan de desbetreffende docent. Ook zal ik met jou de voortgang van je studie bespreken om eventuele knelpunten te signaleren en te verhelpen.

Ik ben ervan overtuigd dat er meer studenten slagen als er intensief contact is vanuit studiebegeleiding met de student. Mijn missie is dan ook jou zodanig te helpen dat jij het gevoel hebt dat je er niet alleen voor staat. Ik handel volgens het gedachtengoed van Dirksen en dat is dat wij als doel hebben alle studenten hun cursus, praktijkopleiding, mbo- of hbo-opleiding tot een succesvol einde te brengen en dat zij met een tevreden gevoel op hun studietijd bij ons terugkijken. En daar gaan wij heel ver in. Je zult je bij ons beslist geen nummer voelen!

Iedereen die werk en gezin combineert met een twee- of vierjarige studie, verdient mijns inziens groot respect!

Ik wens je heel veel plezier en succes toe met de keuze rondom je studie en wie weten spreken wij elkaar tijdens jou studietijd bij Hogeschool Dirksen.

“I’m not telling you it’s going to be easy, I’m telling you it’s going to be worth it.”